077-3071970
0
  Categorieën
Over ons

Over ons

Een onderneming waarvan je weet dat je er terecht kunt voor alles wat met het kantoor te maken heeft, dat is Heldense Kantoor Installaties. Ideaal aan de rand van het centrum van Panningen met altijd een vakkundige medewerker die je graag helpt. Hierbij maakt het niet uit of het om een markeerstift gaat of om een complete kantoorinrichting, persoonlijke service staat voorop. Sinds kort hebben ze hun expertisegebied nog verder uitgebreid.
 

We gaan eerst even terug in de tijd met oprichter Math Bouten. “Op 1 augustus 1978 ben ik samen met Ton Peeters gestart in het centrum van Panningen. In 1986 zijn we verhuisd naar de huidige locatie op de Rieterlaan, hier hadden we een stuk meer ruimte en konden we onze plannen verder ontwikkelen. In 1998 ging Ton met welverdiend pensioen en ben ik alleen verder gegaan.
Sinds januari 2017 staat mijn dochter Joyce Peeters-Bouten naast me. Hiermee is de continuïteit gewaarborgd en kan ik me iets meer terugtrekken, hoewel ik aan de zijlijn altijd betrokken zal blijven.”

Math Bouten over de Heldense Kantoor Installaties, “Een mooi bedrijf met veel afwisseling, geen dag is hetzelfde en daardoor blijf het boeiend. Juist in deze branche gaan de veranderingen razendsnel en is het belangrijk dat we altijd up-to-date zijn en het juiste advies geven. Die veranderingen zie je niet alleen in de techniek maar ook op de werkplek. Het is belangrijk dat de werkplek is afgestemd op de houding van de medewerker en de werkzaamheden. Het optimaliseren hiervan zal resulteren in een ergonomisch betere uitgangspositie voor gezond werken. Eenvoudige tips en kleine aanpassingen leiden vaak al tot grote veranderingen met direct resultaat. Samen met de klant kijken naar een passende oplossing voor iedere situatie is iets waar we iedere dag weer mee bezig zijn.”

Het assortiment en het aanbod van Heldense Kantoor Installaties is veelomvattend. Je vindt er onder andere alles op het gebied van kantoorbenodigdheden, kantoormachines, meubilair, facilitaire artikelen, toners en cartridges. Heldense Kantoor Installaties beschikt over een eigen copy corner. Hier kun je terecht voor kleur en zwart-wit prints en kopieën tot en met A3 formaat.

Sinds 2017 is Joyce Peeters-Bouten er om het team en het aanbod te versterken. Joyce is interieurarchitect en aangesloten bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten; BNI. Ze is in 2008 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Maastricht. Hier heeft ze de opleiding architectonische vormgeving gedaan. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse architecten- en ontwerpbureaus is ze klaar voor de volgende stap.

“Ik ben enorm blij met deze uitdaging. Het is écht zo dat bedrijven die een aangenaam en ergonomisch verantwoord interieur hebben succesvoller zijn. Je komt een stuk beter over bij de klant en nog belangrijker de werknemers voelen zich veilig en comfortabel en zijn daardoor gemotiveerder.

Ook in deze ontwikkeling staat advies op maat centraal. Door goed te luisteren inventariseren we de wensen en behoeften en bezoeken we de locatie. Aan de hand van overzichtelijke plattegronden, moodboards en/of 3D schetsen maken we het ontwerp visueel.
Dit kunnen we zo uitgebreid maken als dat de klant wil, denk hierbij bijvoorbeeld aan: meubilair, kleur, materiaal, verlichting, raambekleding, signing en accessoires. De belangrijkste pijler hierbij is de identiteit van het bedrijf die we samen naar voren laten komen. Buiten het inrichten kunnen we ook meedenken met nieuwbouw en verbouwingen. Je merkt dat de opdrachtgevers dit prettig vinden, zij worden ont-zorgt en kunnen zich bezighouden met hun corebusiness.

Onze service is overigens niet alleen voor kantoorinrichtingen ook de particuliere markt helpen we graag. Ook hier kunnen we u adviseren bij nieuwbouw of een verbouwing. Dan kijken we naar de dagelijkse routine en wensen om zo samen een écht thuis te creëren.
Ook bij de inrichting van een woonhuis geldt weer dat een eigen identiteit hetgeen is wat je thuis doet voelen. Wat past qua kleur, materiaal, meubilair en accessoires? Een ontdekkingsreis die vaak verrassende bestemmingen gaat vinden waardoor je prettiger woont en werkt.”

 
                                                                                     fotografie Stefan Koopmans