077-3071970
0
  Categorieën

U kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen via onze webwinkel.

Daarnaast kunt u van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18:00 uur onze winkel bezoeken om persoonlijk door één van onze collega's geholpen te worden. U kunt tevens van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur telefonisch uw bestelling doorgeven.

Wilt u graag een bestelling plaatsen via onze webwinkel; dan kunt u zich registreren als nieuwe klant of inloggen als bestaande klant. Tijdens het registreren vraagt de computer uw gegevens zodat wij de bestelling naar u op kunnen sturen.

Let op tijdens het invoeren van uw wachtwoord dat u bewust bent van het gebruik van hoofdletters en/of kleine letters, omdat hier in het wachtwoord op wordt gecontroleerd.

Bent u het wachtwoord vegeten dan kunt u kiezen voor de link Wachtwoord vergeten. Op deze pagina kunt u uw e-mailadres invullen, waarna er automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. Deze wordt naar uw e-mailadres toe gestuurd, indien het e-mailadres bij ons bekend is. Mocht het inloggen of registreren niet lukken, neem dan contact op met ons kantoor. Onze medewerkers kunnen u vervolgens helpen met het aanmaken van een nieuw wachtwoord, het heractiveren van uw account of aanmaken van een geheel nieuw account.